Fit in Vechtdal

vitaal met Monique

datum

diensten

December, 2023

Fit in het vechtdal

Monique is het voorbeeld van doorzetten in moeilijke tijden. Ze heeft dit initiatief opgezet in de corona periode, maar ze heeft Fit in Vechtdal neergezet! Natuurlijk in samenwerking met LCM Productions.

lees meer

274293
e4b9d7

Fugaz One

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890

Open Sans

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890

huisstijl

kleuren en lettertypen

Monique wilde graag een sierlijke uitstraling. Vrouwelijk, maar ook niet té vrouwelijk. Vandaar dat het roze terug komt in de huisstijl van Fit in Vechtdal.

Het lettertype dat is gebruikt heet Fugaz One. Het lettertype heeft een speels en vooruitstrevend uiterlijk. Door de ronde vorm en de schuine stand van de letters oogt het logo strak, maar ook sportief.

Als ‘normale’ tekst wordt het lettertype Open Sans gebruikt. Dit lettertype is makkelijk te lezen en goed in te zetten op on- en offline media

website

website ontwerp

De website heb ik zo clean mogelijk gehouden. Lekker fris en overzichtelijk, dat is wat ik voorstelde. Ook de kleuren komen zo mooi uit en de afbeeldingen komen zo mooi tot z’n recht. Monique vond dit ook wel het mooist en dat is natuurlijk waar ik altijd naar streef: Het aanbieden van wat de klant voor ogen zag, maar toch verrassen met toch net de kleine dingetjes.

huisstijl

huisstijl ontwerp

Ik mocht met de informatie die ik had een logo ontwerpen voor Fit in Vechtdal. Het moest sowieso een dumbell en een appel bevatten. De gedachte achter de appel is dat bij Fit in Vechtdal ook voedseladvies gegeven kan worden. En de dumbell staat natuurlijk voor het sporten wat natuurlijk wordt aangeboden.