dit mag het kosten

Gratis werken.. was dat maar zo. Toch roof ik niet je hele portemonnee leeg en geef ik waar voor jouw geld! Online zichtbaar zijn kost niet zo veel.* Ik help jou met de eerste stappen naar online zichtbaarheid, maar laten we eerst maar online zichtbaar zijn.

ik werk ook met opdrachten op maat

Hier is moeilijk een prijs aan vast te zetten. Een telefonisch-, fysiek-, of koffie (zowel on- als offline) afspraak zijn hiervoor de perfecte oplossing. Geen vraag is de is te gek, stel ze in ons kennismakingsgesprek

Lekker makkelijk, pakketten

Wil je gelijk goed op weg? Dan zijn de pakketten wat voor jou. Ik heb pakketten voor verschillende situaties, dus grote kans dat er iets voor jou bij zit. Als je een pakket op maat wil, heb ik nog een aantal opties voor jou! Scroll dan snel verder of neem contact met mij op.

pakket voel je (t)huisstijl

€350

 • logo + stijlblad
 • visitekaartjes ontwerp
 • folder/flyer ontwerp

pakket het goede begin

€875

 • website (in WordPress)

 • huisstijl ( totaal verzorgd )

 • visitekaartjes of 3 extra pagina’s – GRATIS

pakket online verkoop

€750

 • webshop ( met woocommerce )

 • iDeal compitabel
 • alle voordelen van WordPress

gek op extra’s?

Is de website al naar je zin, maar mis je toch net een extra pagina? Of mis je net die ene functionaliteit die de concurrentie wel heeft? Dan kan dit toegevoegde waarde hebben om te laten installeren.

 • Extra

  One-pager

  Wil je wel zichtbaar zijn, maar geen volledige website willen? Dan biedt een one-page (één pagina website) de oplossing! Je hebt dan maar één pagina om te onderhouden, maar wel de zichtbaarheid die je online wilt.

 • Extra

  Extra functionaliteit

  Zijn er nog functionaliteiten die missen? Dan kan ik die voor je toevoegen en, met behulp van jou, invullen naar jouw wens. Zo maak je je website persoonlijker voor je bezoekers.

 • Extra

  Extra pagina

  Wil je nog een extra pagina aan je website toevoegen? Tegen een kleine vergoeding doe ik dat! Ik vul de pagina met de door jouw aangeleverde content.

verdiepende services

Online vindbaar zijn ben je niet zomaar. Google verhoogt in rap tempo haar eisen waar een website of -shop aan moet voldoen. Met een paar optimalisaties vergroot je jouw kans om door Google hoger gerankt te kunnen worden.*

 • verdiepend

  website optimalisatie

  Is je website langzaam? Ik kan een analyse uitvoeren en die daarna met jou evalueren. Weet ik zeker dat ik een verschil kan maken? Dan ga ik er mee aan de slag.

 • verdiepend

  SEO optimalisatie

  Online zichtbaarheid vergroten? Ik installeer een SEO plugin die jouw online vind- en zichtbaarheid vergroot. Ik zorg dat de eerste stappen gezet worden.

grafische vormgeving services

Creatief zijn ben je als ondernemer, een creatieve huisstijl hoort daarbij. Maar misschien ben jij gefocust op de groei van je bedrijf en kun de zelf geen tijd vinden om je huisstijl te upgraden. Met deze services haal ik een stofdoek heen over jouw huisstijl. Je weet wat ze zeggen, een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Dus ik ontlast jou graag met de vormgeving van jouw huisstijl.

 • huisstijl

  folders / flyers

  Wil je je bedrijf in wachtkamers, beurzen of in de supermarkt zichtbaar laten worden? Folders en flyers kun je gewoon ergens neerleggen en mensen zien ze 9/10 keer wel liggen!

 • huisstijl

  visitekaartjes

  Even makkelijk je contactgegevens delen? Visitekaartjes zijn makkelijk in het geven en rond te dragen. De visitekaartjes zijn volledig in jouw huisstijl.

 • huisstijl

  logo + stijlblad

  Een logo is hét kenmerk van jouw bedrijf. Ik kan voor jou twee variaties ontwerpen en deze aan jou voorstellen. Zitten we op de goede weg? Dan maken we het logo definitief en kan jij het gebruiken.

 • huisstijl

  Huisstijl