wow! leuk dat je online zichtbaar(der) wilt worden

Online zichtbaar zijn is sinds een aantal jaar zeer belangrijk. Het aantal stijgende procenten in de online bestedingen en online aankopen gaan door het dak. En dan jij. Want jij bent niet de enige die online zichtbaar wilt zijn. Gelukkig ben ik er voor jou! Jouw weg naar het online zichtbaar(der) te worden begint hier.

💪🏼 succesformule = jij + ik = een geweldige formule om online zichtbaar(der) te worden …

maaaar nu nog even niet, ik zit momenteel helemaal vol!

  • webdesign op maat

    Webdesign is jouw online visitekaartje. Onmisbaar dus in jouw stappen om online aanwezig te zijn.

  • grafische vormgeving

    Grafisch vormgegeven huisstijlen, logo's of andere offline media? Naast mijn expertise in het ontwerpen van online media-uitingen, werk ik ook heel graag aan posters, visitekaartjes of andere huisstijl-onderdelen.  

  • online marketing

    Online marketing zit achter de grafische (online) vormgeving. Hier wordt dus achter de schermen gezorgd dat je online berichten bij de juiste doelgroep komt. Door mijn kennis in de e-commerce, kan ik jou helpen de achterkant van de online marketing op te pimpen.

stap 1

de eerste stap

Dit is voor jou (en voor mij) de belangrijkste stap naar het online succes. Ik vindt, dat zonder goed beeld van elkaar, de samenwerking met meer obstakels zal verlopen.

stap 2

analyse

Na ons eerste gesprek zal ik mijn eerste blik kosteloos over jouw website laten gaan. Ik neem punten mee uit het kennismakingsgesprek en neem die punten mee in mijn analyse.

stap 3

aan de slag

Na een overeenkomst kan ik aan de slag! Alle voortgang zal ik met je doorspreken en er zullen online of fysieke contactmomenten zijn. Het idee is: van jouw schets vertaald naar een goed eindproduct.

stap 4

en.. klaar!

Website staat live. Folders zijn gedrukt. En wat dan? Dan kan je mij altijd nog een berichtje sturen als er iets aangepast moet worden of als je nog iets nieuws wilt natuurlijk.