over mij

Werkzaam in Noord-Nederland

Werkzaam in Noord-Nederland

11 mei 1999, Amsterdam

11 mei 1999, Amsterdam

Creatief, Secuur, Betrouwbaar

Creatief, Perfectionistisch, Betrouwbaar

👋 Hey!Selamat siang!Hello! Ik ben Lesley

Als kind was ik altijd al bezig met tekenen. Onder tafels, op banken en ook gewoon op papier. Daarna volgde de basisschool en het voortgezet onderwijs waar ik de mooiste Powerpoints en verslagen wilde hebben.

De keuze Mediavormgeving op het mbo kwam dan ook niet als verrassing, en hier heb ik geleerd hoe mijn creativiteit kan worden ingezet in de praktijk, vervolgens heb ik met de hbo opleiding AD E-commerce mijn kennis verbreed om zo mijn creativiteit aan marketing te koppelen.

Binnen mijn werk ervaar ik de kenmerken van ASS. Toch zorg ik dat mijn streven naar perfectie en creativiteit altijd op
plaats 1 staan, daarnaast is elke dag voor mij een nieuw leerproces om nog beter te worden in mijn werk. Je raakt immers nooit uitgeleerd.

👋 Hey!Selamat siang!Hello!

    Ik ben Lesley

Als kind was ik altijd al bezig met tekenen. Onder tafels, op banken en ook gewoon op papier. Daarna volgde de basisschool en het voortgezet onderwijs waar ik de mooiste Powerpoints en verslagen wilde hebben.

De keuze Mediavormgeving op het mbo kwam dan ook niet als verrassing en hier heb ik geleerd hoe mijn creativiteit kan worden ingezet in de praktijk, vervolgens heb ik met de hbo opleiding AD E-commerce mijn kennis verbreed om zo mijn creativiteit aan marketing te koppelen.

Binnen mijn werk ervaar ik de kenmerken van ASS. Toch zorg ik dat mijn streven naar perfectie en creativiteit altijd op plaats 1 staan,  daarnaast is elke dag voor mij een nieuw leerproces om nog beter te worden in mijn werk. Je raakt immers nooit uitgeleerd.

mijn skillset

geselecteerde opdrachten

mijn skillset

geselecteerde opdrachten

curriculum vitea

werkervaring

Werknemer Content Creator & Webdesigner
SMP Media

periode
2023 – heden

Stagiair Marketing, Social Media, Design
SMP Media

periode
2022 – 2023

Werknemer Salesmedewerker
Jack&Jones

periode
2018 – 2023

Stagiair Marketing
Webba | Hét full service-internetbureau

periode
2020 – 2021

opleidingen

vo
voortgezet onderwijs
RSG Wolfsbos | Harm Smeenge

mbo
middelbaar beroeps onderwijs
Deltion | Mediavormgever niv. 4

hbo
hoger beroeps onderwijs
Windesheim | AD e-Commerce

bekijk mijn volledige CV

bekijk mijn volledige CV

werkervaring

Werknemer
Content Creator & Webdesigner
SMP Media

2023 – heden

Stagiair
Marketing, Social Media, Design
SMP Media

2022 – 2023

Werknemer
Salesmedewerker
Jack&Jones

2018 – 2023

Stagiair
Marketing
Webba | Hét full service-internetbureau

2020 – 2021

vo
voortgezet onderwijs
RSG Wolfsbos | Harm Smeenge

hbo
hoger beroeps onderwijs
Windesheim | AD e-Commerce

mbo
middelbaar beroeps onderwijs
Deltion | Mediavormgever niv. 4

bekijk ook de andere websites