LCM Productions at your service!

De online wereld is groot. Misschien wel te groot voor jou omdat naast jouw eigen werkzaamheden binnen het bedrijf te doen.

En daar ben ik, Lesley, door jou mijn diensten te verlenen om het jou makkelijker te maken.

Mijn diensten zijn niet alleen voor de online aanwezigheid, maar ook voor de offline markt. Benieuwd waar ik het over heb? Hieronder staan al mijn diensten voor jou op een rijtje.

webdesign

Websites zijn belangrijk dan ooit. Het is dé manier van het online presenteren van je bedrijf. Naast het ontwerpen en de realisatie hiervan, biedt ik ook mijn verdienste aan om de website te onderhouden.

 • Extra

  One-pager

  Wil je wel zichtbaar zijn, maar geen volledige website willen? Dan biedt een one-page (één pagina website) de oplossing! Je hebt dan maar één pagina om te onderhouden, maar wel de zichtbaarheid die je online wilt.

 • Extra

  Extra functionaliteit

  Zijn er nog functionaliteiten die missen? Dan kan ik die voor je toevoegen en, met behulp van jou, invullen naar jouw wens. Zo maak je je website persoonlijker voor je bezoekers.

 • Extra

  Extra pagina

  Wil je nog een extra pagina aan je website toevoegen? Tegen een kleine vergoeding doe ik dat! Ik vul de pagina met de door jouw aangeleverde content.