Social media

voor verschillende klanten van SMP Media

datum

diensten

March 2024

van bakkerij tot supermarkt

Tijdens het werken bij SMP Media heb ik voor diverse klanten de social media visuals (beelden) gemaakt. Ook heb ik voor sommige klanten een contentkalender bijghouden.

social media

voor een variatie van ondernemingen

Het werken via een grafisch vormgeving bureau brengt mooie opdrachten met zich mee. Onder andere het ontwerpen van de verschillende social media visuals.

onderneming

banketbakkerij

Voor een banketbakkerij uit Meppel zorg ik voor de foto’s van de producten en ontwerp ik de visuals. Dit zorgt voor de vrije hand die ik heb in het inplannen, bedenken, en ontwerpen van de visuals.

onderneming

dierenvoeding

Voor een B2B dierenvoedingbedrijf maak ik visuals. Het doel van deze viuals is om online zichtbaar te zijn en de producten te promoten.

onderneming

onderwijsnetwerk

Voor dit onderwijsnetwerk dat de brug slaat tussen onderwijs en het bedrijfsleven heb ik een variatie aan visuals gemaakt. De doelgroep van dit onderwijsnetwerk is heel breed, van leerlingen en docenten tot professionals in het werkveld.

onderneming

supermarkt

Voor een supermarkt uit Oldemarkt heb ik diverse social media visuals mogen ontwerpen. Deels uit eigen hand, maar ook uit opdracht van de supermarkt zelf. Alle getoonde visuals hiernaast heb ik zalf ontworpen voor deze supermarkt.

en er is meer…

media-uitingen, zoals:

Voor meer klanten van SMP Media heb ik visuals ontworpen die online zijn gekomen.

Geïntereseerd?

Ik kan meer visuals laten zijn in een persoonlijk gesprek.