ICC Parkmanagement Meppel

ICC-PMM vanuit mijn stage bij SMP Media

datum

diensten

ICC Parkmanagement Meppel

Tijdens mijn stage bij SMP Media heb ik voor ICC Parkmanagement Meppel een nieuw logo ontworpen. Daar hoorde ook een visitekaartje bij.

lees meer

1256a0
f29419
a2bfdb

Montserrat

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890

Roboto Slab

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890

huisstijl

kleuren en lettertypen

De lettertypen zijn overgenomen uit het oude logo en komen terug in de website en de andere onderdelen van de huisstijl die deze opdrachtgever van SMP Media voert.

De kleuren variaties zijn wel wat anders. Ik heb zelf de lichtblauwe kleur #A2BFDB toegevoegd, voor de zachtere kleur. Het vernieuwde logo komt hier ook goed in uit.

huisstijl

logo ontwerp

Vanuit de opdracht werd duidelijk dat ICC duidelijker in beeld moest komen. In het oude logo, dat hieronder is afgebeeld, was ICC even groot als de rest van het woord Parkmanagement. Meppel moest daarentegen weer even groot worden als de rest, waar het in het oude logo kleiner werd afgebeeld.

De vorm van het logo geeft een kleine knipoog naar het oude logo.

De lijnen in het nieuwe logo symboliseren in dit logo de strategische partner die de opdrachtgever is voor haar leden en de banden die zij heeft met partners zoals gemeente en provincie.

De cirkel staat voor volledigheid, verbondenheid, relaties en eenheid. Omdat een cirkel geen eenduidig begin- of eindpunt heeft, impliceert het ook kennisoverdracht (over en weer) Daarnaast wordt oneindigheid aan de vorm van een cirkel toegekend. In de zin van ICC-PMM met het aangaan van relaties.

en er is meer…

media-uitingen, zoals:

De social media van deze opdracht houd ik ook bij. Dit doe ik tijdens mijn dienstverband bij SMP Media.

huisstijl

plattegrond

Volledig in de huisstijl van deze opdrachtgever. Deze plattegrond is overgetekend middels een Wacom tekentablet in Photoshop.

Doordat de aangeleverde plattegrond niet in Illustrator makkelijk te bewerken was, moest dit helemaal handmatig getekend worden.