Bugatti Page

Vive La Marque !!

datum

diensten

Bugatti page

Dit project is mijn eindexamen opdracht van mijn mbo opleiding geweest. Hier moesten we voor een classic Bugatti gepassioneerde een internationale website herontwerpen met een nieuwe huisstijl. Van begin af aan heb ik dit hele project gedaan, van ontwerp tot realisatie. Op deze pagina laat ik dit project zien die in vier weken gerealiseerd is.

lees meer

bugatti_page_logo
opdrachtgever

voor de duidelijkheid

De website wordt door twee broers onderhouden, Hans en Franks Horst. Deze twee gepassioneerden zijn gek op de klassieke rally’s, in het speciaal de Le Mans Rally. Daarom willen ze ook, ondanks deze rare periode dat de Le Mans Rally gewoon doorgaat. In dit project gaat het dus om bekend- en herkenbaarheid te maken voor Bugatti Page en de Le Mans Rally.

8e4942
b08a54
d6b449
ebc2a2
huisstijl

kleuren en lettertypen

Hoe de kleuren en fonts eruit moesten zien, was al vrij snel duidelijk: kleuren en fonts die tussen 1920-1950 in waren. Hier kom je al snel op Art Deco of Art Nouveau uit. Luxe, maar ook sierlijkheid stralen deze stijlen uit.

Fugaz One

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890

huisstijl

huisstijl ontwerp

We beginnen met het logo en de huisstijl, die zijn volledig op de opdracht en de doelgroep aangesloten. Klassiek, duidelijk en een warm uiterlijk. Deze eigenschappen zijn voor de opdrachtgever het belangrijkste. Bugatti Page moest een toegankelijke uitstraling krijgen, daar heb ik mijn best voor gedaan en dat is hoe het ook ontvangen werd door de docenten.

mockup_bugatti-page_website_lcmproductions

en er is meer…

Daarnaast heb ik verschillende media-uitingen ontworpen en in mock-ups verwerkt. Hierdoor kregen de docenten een beter beeld hoe een ontwerp in het echt zouden gaan uitpakken. Deze media-uitingen zijn op deze afbeeldingen te zien.